Pauline Haudepin

(França)

Pauline Haudepin és una actriu, dramaturga i directora teatral francesa. Després de llicenciar-se en Llengua i Literatura Angleses i acabar un màster en Literatura a Paris VII Diderot l’any 2013, es va formar com a actriu al Théâtre National de Strasbourg.

Ha actuat a 1993 d’Aurélien Bellanger, Trust de Falk Richter, I wish I was de La Phenomena, Maladie ou femmes modernes d’Elfriede Jelinek, Joueurs, Mao II les Noms de Don De Lillo i Nous entrerons dans la Carrière d’Alejo Carpentier.

Per al Festival Internacional Milos, va crear i actuar a The lost in translation birthday party, un happenning en grec i francès.

És autora de cinc obres, escrites entre el 2013 i el 2020: Bobby Unborn, Les Terrains Vagues, Chère Chambre, Roman-Photo i Les Mythes Errants. 

Tant Les Terrains Vagues (2018) com Chère Chambre (2021) es van estrenar al Théâtre National de Strasbourg i al Théâtre de la Cité Internationale de París.

L’any 2020 va fundar la seva companyia, THERAPHOSA BLONDI, amb seu a Estrasburg. Des del 2018 és artista associada del Théâtre National de Strasbourg i del Théâtre de la Cité Internationale de París.