CA ES EN

Roger Torns

Roger Torns és actor, autor i director. És graduat en direcció i dramatúrgia per l’Institut del Teatre i diplomat en Arts escèniques per l’escola La Casona. Segueix formant-se com a actor amb gent com Santiago Zannou, Muntsa Alcañiz, Luci Lenox, Julio Manrique o Andrés Lima. Cursa tallers de dramatúrgia a l’Obrador de la Sala Beckett amb Pau Miró, Helena Tornero, Jordi Oriol i José Sanchis Sinisterra.

Com a director i dramaturg ha estrenat Tinguem un fill, La festa de les cadires, Com si mitja taronja gegant se m’estigués pixant a sobre, Soliloquejar amb algú i Tres Bèsties. Com a actor ha treballat als espectacles 1 altre musical,  Night Club Bilderberg i Generació de merda, escrits i dirigits per Xavi Morató, La Infanta terrible y su séquito real del col·lectiu La Santa, La noche de los asesinos dirigit per Gerard Nicasi, Woyzeck Caducat dirigit per ell mateix, Escape Show dirigit per Ivan Tápia i Alicia Serrat, Urinetown dirigit per Joan Maria Segura i col·labora també a El agitador Vòrtex de Cristina Blanco.

En l’àmbit audiovisual ha participat com actor a la pel·lícula Barcelona 92 de Ferran Ureña i als curtmetratges Ahora no puedo dirigit per Roser Aguilar (Premi Gaudí al millor curtmetratge 2011) i Cargols dirigit per Geoffrey Cowper. És docent a l’escola Central de Teatre on imparteix l’assignatura d’història i teoria del teatre. També ha impartit classes de dramatúrgia als alumnes de batxillerat d’ESART.

Ha participat com assistent de dramatúrgia a Safari Pitarra de Jordi Oriol i Josep Pedrals al TNC, i ha estat l’ajudant de direcció de Marilia Samper i de Llàtzer Garcia en diversos muntatges. El seu text Soliloquejar amb algú va ser seleccionat per l’obrador de la Sala Beckett i per l’SGAE per ser traduït a l’anglès.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar