caesen

Vanessa Montfort

És dramaturga i novel·lista. Ha escrit una quinzena de textos teatrals (des del teatre document fins al fantàstic, radiofònic o musical) i sis novel·les. La seva obra està traduïda a més de deu idiomes. Entre els seus títols teatrals destaquen Firmado Lejárraga (CDN), El hogar del monstruo (CDN), Tierra de Tiza, La cortesía de los ciegos , Flashback (Royal Court Theatre, Londres) i El Galgo (Teatro Anfitrione, Roma).

Com a novel·lista destaquen El ingrediente secreto Mitología de Nueva York (Premio Ateneo de Sevilla), La leyenda de la isla sin vozEl sueño de la crisálida i Mujeres que compran flores (totes a Plaza y Janés), que ha arribat a les 24 edicions a Espanya i s’ha publicat en 20 països. Amb Firmado Lejárraga va ser finalista als Premios Max a la millor autoria teatral. També amb l’escriptora María Lejárraga com a protagonista i basada en l’obra teatral anterior, acaba de publicar la seva darrera novel·la, La mujer sin nombre (Plaza y Janés). El 2022 estrenarà dos nous textos: El síndrome del copiloto i La Tofana.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar