caes

Mor Elyse Dodgson, del Royal Court Theatre

dijous 25 octubre 2018

Lamentem la pèrdua d’Elyse Dodgson, que va morir ahir als 73 anys.

Elyse Dodgson era membre de l’equip artístic del Royal Court Theatre de Londres des del 1985 i actualment n’era la Directora Internacional. Durant els més de trenta anys de feina va coordinar el Royal Court Young Writers’ Festival i va produir més de trenta noves produccions internacionals. En els últims vint anys va coordinar el desenvolupament de projectes teatrals a països com Brasil, Xile, Cuba, Mèxic, la Xina, la Índia, Palestina, Rússia, Síria o Sud Àfrica.

Elyse Dodgson també havia visitat la Sala Beckett. El desembre de 1997, Dodgson va comissariar un cicle de lectures dramatitzades i converses amb autors britànics organitzat conjuntament amb el Royal Court Theatre. En aquest cicle es van llegir per primer cop autors com Stephen Jeffreys o Sarah Kane. Així doncs, entre molts dels reconeixements que cal fer-li, volem agrair-li que fos la porta d’entrada de molts autors britànics a casa nostra.

Des de la Sala Beckett ens sumem al condol per la mort d’Elyse Dodgson, una dona que ha fet molt per la promoció del teatre i la dramatúrgia contemporània.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar