caes

Els dramaturgs valencians Pedro Montalbán-Kroebel i Antonio Cremades i el tortosí Rafael Fabregat guanyen ex aequo el Premi Pere Capellà de Teatre dels 50 Premis Octubre

dimecres 3 novembre 2021

Els Premis Octubre, certamen literari organitzat per l’editorial valenciana Edicions Tres i Quatre, han celebrat enguany la seva 50a edició. En la categoria de teatre hi ha hagut un ex aequo per a dues obres escrites per tres autors: d’una banda, al duo Pedro Montalbán-Kroebel i Antonio Cremades amb Retrat de Juan Piqueras realitzat per Josep Renau, i de l’altra per Rafael Fabregat, músic i dramaturg tortosí, per Procés a Margarida Porete. El jurat, format per Francesc Foguet, Andreu Gomila, Manuel Molins, Aina Tur i Fanny Tur, destacava que les dues obres ‘representen estètiques i temàtiques interessants, en ambdós casos amb jocs que tenen a veure amb la nostra història recent’.

Els autors guardonats en la resta de categories han estat Gabriel Ensenyat Pujol en assaig i Ricard Ripoll en poesia. La categoria de narrativa (premi Andròmina) s’ha declarat deserta.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar