caes

Escola Pere IV, un escenari de vides

Col·laboració Sala Beckett - Escola Pere IV

L’Escola Pere IV del Poblenou ha pres les arts escèniques com a eix vertebrador del seu projecte pedagògic i la Sala Beckett, a tocar paret per paret de l’escola, tutoritza la part artística del programa, fent el treball d’assessorament al professorat, cursos específics i activitats d’aproximació dels alumnes al món teatral.

El conte de la Beckett

Un cop al mes, els alumnes de l’escola venen a la Beckett a escoltar el conte que els explica algun dels actors i actrius d’alguna de les companyies que en aquell període estan treballant al teatre.

Escriure i pensar el teatre

L’autor o autora resident de la Beckett imparteix dues classes a l’any, tant als alumnes més grans de l’escola com al seu professorat, sobre l’ofici d’escriure teatre i conceptes bàsics de dramatúrgia.

Visites guiades: Els diferents oficis del teatre

Visites guiades de la mà de diferents professionals per parlar amb els alumnes dels oficis del teatre: direcció, vestuari, escenografia, producció, etc.

Ensenyar teatre i fer servir el teatre per a l’ensenyament

Curs específic de teatre per a mestres.

Et pot interessar
Espectacle
Les Clinck
de Cristina Clemente
Del 23/03/2019 al 31/03/2019
FESTIVAL IMPORTANT
Els Malnascuts. 9a edició
Del 20/03/2019 al 31/03/2019
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar