Introduint el teatre a l’Escola Pia

Col·laboració Sala Beckett - Escola Pia

La Sala Beckett i l’Escola Pia Nostra Senyora es tornen a aliar per consolidar el seu projecte escènic i teatral destinat als alumnes de Batxillerat.

La col·laboració planteja un seguit d’activitats que impliquen la iniciació en el teatre i les arts escèniques dels alumnes de 1r i 2n de Batxillerat i assajos oberts amb un col·loqui posterior amb la companyia.

Taller d’interpretació

Taller intensiu d’interpretació dirigit als alumnes a càrrec d’un actor o actriu de renom. Una masterclass intensiva sobre la seva experiència en el món de la interpretació, quins mètodes fa servir, en què consisteix la seva manera de treballar…

Creació d’un projecte 

La classe crea un projecte teatral que presenta a la Sala Beckett. Explica la idea, l’argument, el plantejament escènic que tenen en ment… i ho exposen a un dels experts de la Sala com si es tractés d’una companyia que té la intenció d’estrenar un espectacle a la Sala Beckett.

Aquest any també s’ha fet un pas endavant en la implicació dels alumnes en el dia a dia del que es fa a la Beckett i en potenciar el seu sentiment de pertinença amb accions com:

Carnet Dramatis Personae

S’ha ofert als alumnes de 2n de batxillerat, de manera gratuïta, el Carnet Dramatis Personae de la Sala Beckett de la temporada 2020-2021, amb el qual poden accedir a descomptes i activitats exclusives de la sala.