Xarxa Fabulamundi 2017-2020

Playwriting Europe

Fabulamundi. Playwriting Europe és un projecte de cooperació entre teatres, festivals i organitzacions de 10 països europeus (Alemanya, Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Itàlia, Polònia, Regne Unit, República Txeca i Romania) que té com a objectius:

  • Promocionar la dramatúrgia europea i donar suport al treball dels autors de teatre contemporani en tots els països, mitjançant la circulació d’obres, la implementació de residències artístiques i la producció d’espectacles o representacions basades en els textos traduïts.
  • Donar suport a les organitzacions culturals implicades que organitzen les residències i produccions, amb especial èmfasi en les seves accions de desenvolupament de públics.
  • Impulsar l’intercanvi d’informació en el sector proveint els professionals i els artistes d’instruments online que recolzin la circulació d’obres, així com la implementació i ampliació d’un catàleg online d’autors i obres.

Amb el suport del programa europeu Creative Europe, l’actual edició del projecte Fabulamundi ha començat el maig del 2017 i s’allargarà fins el novembre del 2020. Sota la temàtica ‘Beyond Borders?’, els teatres i institucions participants en el projecte organitzaran muntatges de peces teatrals, lectures dramatitzades d’obres, residències artístiques d’autors, tallers i xerrades obertes al públic, entre altres activitats.

La Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia posarà a l’abast dels altres socis del projecte les obres de 10 autors catalans: Marc Artigau, Carles Batlle, Clàudia Cedó, Guillem Clua, Ferran Joanmiquel, Josep Maria Miró, Esteve Soler, Victoria Szpunberg, Helena Tornero i Joan Yago.

Els països i les organitzacions participants a Fabulamundi són:

Més informació a www.fabulamundi.eu