caes

7 d’un cop

7 in One Blow

L’any 2012 celebràvem el 7è Obrador d’estiu amb una operació especial de promoció que vam anomenar 7 d’un cop!, que consistia (no pas a matar set mosques d’un cop com el sastre valent del conte) sinó a donar a conèixer, de cop, 7 autors o autores que ja havien participat en alguna de les edicions anteriors de l’Obrador d’estiu i que, per a nosaltres, la seva obra mereixia ja una mena de segell de “garantia de qualitat” internacional. Com a part de l’operació, es va publicar un catàleg amb la biografia, el llistat d’obres i un text de presentació d’aquells 7 autors: Paco Bezerra, Marta Buchaca, Davide Carnevali, Guillem Clua, Oliver Kluck, Nick Payne i Frédéric Sonntag.

Segurament són noms que us sonen, avui, com a dramaturgs consolidats i fins i tot influents en determinats àmbits del teatre contemporani. La majoria d’ells han estrenat dins i fora dels seus respectius països, han obtingut premis i reconeixements i, aquí a la Beckett, hem pogut tenir-los com a professors o hem estrenat alguna de les seves obres.

7 anys després, durant el la XIV edició de l’Obrador d’estiu, vàrem repetir el 7 d’un cop! amb una tria de 7 nous autors i autores que aquesta vegada ens va proposar directament Simon Stephens, el responsable de les deu últimes edicions del Taller Internacional de l’Obrador d’estiu. De nou vam voler posar l’accent sobre 7 noms de l’actual panorama teatral que, des del nostre punt de vista, crèiem que mereixen, per la qualitat de les seves obres, una especial atenció internacional.

Els “7 magnífics” que presentem en aquesta nova publicació són: Lucía Carballal, Clàudia Cedó, Ella Hickson, Wolfram Lotz, Anna Wakulik, Clémence Weill i Jibbe Willems.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar