caes

Ramon Madaula estrena ‘L’electe’ al Théâtre Antoine de París

dimecres 4 març 2020

El passat 25 de febrer es va estrenar al Théâtre Antoine de París la versió francesa de L’electe de Ramon Madaula, que a Barcelona es va poder veure el 2017 a la desapareguda Sala Muntaner. L’obra es representa amb el títol de Par le bout du nez i ha estat adaptada pels exitosos Mathieu Delaporte i Alexandre de la Patellière, autors de l’exitosa comèdia El nom. L’espectacle estarà en cartell fins a finals de juny.

A L’electe, un jove polític acaba de ser escollit president. En poques hores ha de pronunciar el seu discurs d’investidura però, cada vegada que ho assaja, un terrible tic deforma la seva cara de manera tan ridícula com hilarant. Un psiquiatre només té unes poques hores per resoldre aquest aparent trastorn i evitar que el president electe faci un ridícul espantós en la seva primera compareixença. L’electe és una comèdia sobre les motivacions inconscients que porten un home a voler ser President del seu país.

Trobareu més informació d’aquest muntatge, aquí.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar