caes
Residència

Agrupación Señor Serrano

Residència breu
Dates
Del 04/12/2017 a l'11/12/2017

L’Agrupación Señor Serrano serà a la Sala Beckett fent una residència breu d’una setmana, del 4 a l’11 de desembre, en què estarà treballant el seu nou espectacle, Kingdom. El dia 11 de desembre, la companya oferirà una mostra oberta al públic.

Kingdom proposa una identificació del model de desenvolupament capitalista i patriarcal amb la figura de King Kong. A través d’ell i el que representa (virilitat, força abassegadora, irreflexió, desig, instint, naturalesa salvatge) es mostren els mecanismes que actuen dins el model econòmic i social d’Occident i que l’arrosseguen a crisis cícliques. I a més a més, plàtans. Innocents, dolços, preciosos. Però els plàtans i la indústria del plàtan oculten en el seu nucli més íntim un exemple perfecte del que és el capitalisme i com funciona. Kong i plàtans, dos tòtems del sistema, dues bèsties insaciables que necessiten créixer sense límits, grans devoradors de recursos, representants del patriarcat, icones de masses però, sobretot, una condemna inevitable d’un sistema que no pot deixar de créixer encara que això ens empenyi cap a l’extinció.

Agrupación Señor Serrano

L’Agrupación Señor Serrano és una companyia de teatre amb seu a Barcelona que crea produccions originals sobre aspectes discordants de l’experiència humana contemporània. Els espectacles de Señor Serrano barregen vídeo en directe, maquetes, text, performance, so i objectes. Les produccions de la companyia s’estrenen i giren internacionalment.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar