Residència

Íntims Produccions

Companyia resident la temporada 2021-22
Dates
Del 20/09/2021 al 30/06/2022

Íntims Produccions són un grup de gent que l’any 2012 es van ajuntar per a fer projectes escènics. Aquests projectes escènics van ser tots projectes teatrals, però això no significa que aquesta gent fossin una companyia de teatre, ni que no haguessin pogut fer qualsevol altra cosa; Íntims Produccions és, per ser més precisxs, una companyia de gent.

La voluntat principal d’aquest grup de gent, il·lusxs, era, a llarg termini, arribar a alguna cosa a llarg termini. Un espai de trobada que s’allargassés en l’espai i en el temps. Una trobada que demostrés que l’entesa humana és possible. Fins i tot, on demostrar que la humanitat és possible.

Quan parlen de projectes escènics es refereixen a El lloc de Jorge Yamam-Serrano (2013), Wasted de Kae Tempest dirigida per Iván Morales (2015), Pool (no water) de Mark Ravenhill dirigida per Anna Serrano, Marc Salicrú i Elena Martin (Col·lectiu VVAA) (2017-2018) i ÈTER BROTA de Marc Cartanyà (FiraTàrrega 2021).

Íntims Produccions, com a companyia resident, crea i estrena Dels intestins una soga i del cul un sac de gemecs sota la direcció de David Climent.