caesen
Residència

Les Bianchis

Companyia resident
Dates
Del 02/09/2019 al 07/03/2021

La companyia les Bianchis està formada per la Magda Puig, la Queralt Casasayas i la Bàrbara Roig. Es forma a finals del 2012, amb l’objectiu de fer un teatre per a tota la família on els pares no acompanyin els nens al teatre, sinó que ells també hi vagin a gaudir.

El seu primer espectacle és La filla del senyor Bianchi, a partir de Contes per telèfon de Gianni Rodari, que ha estat representat arreu de Catalunya. El seu segon espectacle Les Supertietes, basat en Contes infantils contra tot pronòstic, d’Empar Moliner, estrenat el 2015, porta tres anys de gira i va guanyar el Premi del públic de la Mostra d’Igualada del 2016. L’abril del 2018 estrenen el seu tercer espectacle Les Clinck, que fa temporada a la Sala Beckett i gira per Catalunya. El 2021 estrenen el seu quart espectacle i esdevenen la primera companyia resident de caire familiar a la Sala Beckett.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar