Residència

Les Impuxibles

Companyia resident
Dates
De l'01/09/2018 al 31/07/2019

Les Impuxibles són la fusió artística d’una pianista i una ballarina: Clara i Ariadna Peya, germanes, creadores i intèrprets. Una fusió que conté la potència de la qualitat artística de cadascuna per separat i l’harmonia del vincle que les uneix.

Treballen la barreja de llenguatges. Una recerca que relaciona música i moviment amb altres disciplines escèniques, una investigació que les condueix, sense fi, cap a la construcció d’un llenguatge propi. Per això aposten per la constant cooperació i les aliances entre creadors i universos.

El compromís social ha fet créixer en Les Impuxibles la necessitat de fer servir l’art com a altaveu de denúncia i canvi social, amb un clar posicionament pel que fa a la política d’igualtats.

Aquests són alguns dels espectacles de la seva trajectòria: Tot és fum (Nau Ivanow, IPAM Grec), Mrs. Death, un diàleg amb Espriu i (A)murs, a Love story (Versus teatre), Limbo (Teatre Gaudí, Sala Beckett, Fira Tàrrega, gira), Llum de paraula, estrenat al Palau de la Música, un espectacle pels 50 anys d’Enciclopèdia Catalana, ZIP (sala Hiroshima, Festival nunoff), La Pell als marges (Mercat de les Flors) i Aüc, el so de les esquerdes, estrenat dins el Grec Festival de Barcelona (la Seca Espai Brossa, Sala Beckett, actualment en gira).

Les Impuxibles va ser una de les companyies residents a la Sala Beckett durant la temporada 2018-19, i durant aquest temps van crear Suite TOC núm 6, estrenat al març del 2019 amb la col·laboració artística de María Velasco i Judit Pujol entre d’altres.