Residència

Sílvia Navarro

En el marc de les beques Carme Montoriol
Dates
Del 14/09/2020 al 13/11/2020

De setembre a novembre la dramaturga Sílvia Navarro és autora resident a la Sala Beckett en el context de les beques Carme Montoriol. Durant aquest període, la Sala Beckett proporciona un espai de treball a aquesta autora perquè pugui escriure la seva propera obra teatral.

Aquesta és la segona edició de les Beques Carme Montoriol d’ajut a la creació literària teatral dins el programa de Barcelona Ciutat de la Literatura UNESCO. Aquests ajuts se sumen als ja existents, les beques Montserrat Roig, que arriben enguany a la seva 4a edició, després de considerar la importància de donar suport de manera específica als dramaturgs a través d’uns ajuts independents. Les beques dotades amb un import de 3.000€ per a cada un dels autors, es realitzen en diferents espais singulars de la Ciutat: l’Escenari Joan Brossa, la Nau Ivanow, la Sala Beckett i el Teatre Tantarantana, tots ells equipaments teatrals de la xarxa de Fàbriques de Creació.

L’autora

Sílvia Navarro

Directora, dramaturga i guionista. Llicenciada en Sociologia per la UB i en Direcció i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre. Com a dramaturga i directora ha estrenat Alguien que apague la luz (2014), Paràsits (2017), 94 minuts (New York/Barcelona, 2017) i Ifigènia en Taxi (2019). Com a dramaturga és autora d’Invisible (2017) i El Tigre de Yuzu (Festival Grec, 2017). Com a ajudant de direcció ha treballat a El Test de Jordi Vallejo, dirigida per Cristina Clemente (2016). L’any 2018 va guanyar el premi Ciutat d’Alcoi amb Un turista se suïcida.