caes

La Sala Beckett col·labora amb Casa nostra, casa vostra i STOP Mare Mortum

Dimarts 20 desembre 2016

Dins del marc de Mar de Miralls, la Sala Beckett dóna suport a la campanya Casa nostra, casa vostra, sumant-se a les activitats que hi ha previstes arreu del país amb l’objectiu de denunciar la situació que viuen les persones refugiades i migrants, aconseguir la sensibilització i mobilització de la ciutadania de Catalunya i pressionar les institucions catalanes perquè impulsin polítiques d’acollida reals i efectives.

S’adhereix també a la campanya STOP Mare Mortum, que té com a voluntat incidir en el canvi de polítiques migratòries, de protecció internacional i d’acció exterior que permetin assolir un món basat en el respecte pels drets humans, en la igualtat d’oportunitats i en el diàleg com a eina de resolució de conflictes. Alhora, STOP Mare Mortum vol deixar el llegat d’una ciutadania molt més mobilitzada, que reaccioni davant de qualsevol vulneració de drets humans.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar