caes

La Sala Beckett de Flores & Prats guanya el Premi AR New into Old 2019

dimarts 3 desembre 2019

Un jurat format per Roz Barr, director i fundador de Roz Barr Architects, Hugh Strange, fundador de Hugh Strange Architects, i Catherine Slessor, escriptora, crítica i editora de The Arquitectural Review, reconeix el projecte de Flores & Prats com a transformador, intel·ligent i sostenible.

Enguany s’han reconegut 16 projectes d’arreu del món, molt variats entre sí, ja que s’hi poden trobar des de petites transformacions domèstiques al Japó fins al museu més gran de Suècia. Aquests premis van néixer l’any 2017 davant la necessitat d’alternatives arquitectòniques sostenibles i un jurat s’encarrega de reconèixer els projectes capaços d’adaptar, remodelar i assignar un nou ús a edificis antics o espais ja existents. Roz Barr, membre del jurat, descriu la Sala Beckett com una màgica i enginyosa reutilització i celebració d’un edifici bonic, curosament restaurat i revaluat.

De les 16 candidatures finalistes, destaquen el projecte de Rural Urban Framework a la població xinesa de Tulou; la remodelació de la Nevill Holt Opera House del Regne Unit, ideada per Witherford Watson Mann Architects; la Galeria d’Art mexicana OMR de Max von Werz, Mateo Riestra & Arnaud-Bello; la renovació de Quingyuan Young Professor’s Club de Xina impulsat per l’Institut de Recerca i Disseny arquitectònic de Zhejiang; i l’Estació Enològica de Reus, un projecte d’Aulets Arquitectes.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar