La Sala Beckett i el Premi Born/Cercle Artístic de Ciutadella estableixen un acord de col·laboració

Dijous 22 setembre 2016

El passat mes de juliol, la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia i el Premi Born/Cercle Artístic de Ciutadella van segellar un acord amb l’objectiu de treballar conjuntament en el disseny d’activitats al voltant del Premi Born així com en la seva difusió i projecció. En aquest sentit, per al XLI Premi Born 2016, la Sala Beckett n’acollirà el jurat els dies 24 de setembre i 8 d’octubre perquè hi duguin a terme les seves deliberacions.
Així mateix, s’han dissenyat dues activitats. El 4 i el 6 de novembre (a Menorca i Mallorca, respectivament), Jan Vilanova, membre de la companyia Sixto Paz, durà a terme una xerrada titulada La producció també és un art, mentre que els caps de setmana de l’1 i el 2 d’octubre i el 5 i el 6 de novembre (aquesta vegada, a Mallorca i Menorca, respectivament), el dramaturg i director teatral Marc Rosich realitzarà un taller d’escriptura de 12 hores de durada titulat Taller de provocació de peces breus.
Aquest acord s’emmarca en una voluntat de cooperació més gran per tal de dur a terme projectes i activitats amb el suport a la nova dramatúrgia i la creació contemporànies com a eix principal.