La Virgueria, The Mamzelles i Les Bianchis seran les companyies residents de la temporada 2019-20

Dimecres 18 setembre 2019

Fa uns mesos, avançàvem que Denise Duncan és l’autora resident de la Sala Beckett d’aquesta temporada, seguint l’estela de Marilia Samper, Clàudia Cedó i Victoria Szpunberg. Assumeix l’encàrrec d’escriure una nova obra i, a més, s’incorpora com a dramaturga i assessora de l’equip artístic del teatre.

Amb la presentació de la temporada 2019-20 s’han fet públiques les tres companyies residents d’enguany que estrenaran les seves propostes a la Beckett en els mesos de febrer a maig.

La primera és La Virgueria, que estrenarà Demàun text d’Helena Tornero, dramaturga amb qui comparteix l’ADN de la reflexió i la consciència social. Les Bianchis, la primera companyia resident de teatre familiar a la Beckett, estrenaran I aleshores…què?, un text de Clàudia Cedó dirigit per Israel Solà que parlarà als infants sobre la mort. Finalment, The Mamzelles estrenaran un text de Bàrbara Mestanza, Todas las floressituat en un convent on, noies embarassades que esperen la vida s’adonen que arriba l’apocalipsi.