caes
Lectura dramatitzada

‘7 minuts de Bon Nadal’ amb Marta Buchaca, Ana Bofill i Anna Gonzalvo

Instants dramàtics a la Beckett
Data
16/12/2020
Horari

A les 19h

Espai
Activitat virtual
Preu
Activitat gratuïta

Aquesta activitat es retransmet via Instagram live a @salabeckett

 

7 minuts de Bon Nadal amb Marc Angelet, Beatriz Bonet i Quim Palmada (22/12)

Una història de temàtica nadalenca de set minuts de durada per ser emesa en directe per Instagram. Aquests són els condicionants que vam donar a dos dramaturgs professors de l’Obrador de la Sala Beckett i a 2 alumnes seus escollits per cadascun d’ells. El resultat són 6 històries que emetrem en directe per Instagram live pels volts de Nadal.

 Ordre dels textos i els autors

El secret dels canelons de l’àvia d’Anna Gonzalvo
La màgia del Nadal de Marta Buchaca
Com cada any d’Ana Bofill

Marta Buchaca

Llicenciada en Humanitats per la Universitat Autònoma de Barcelona, s’ha format com a dramaturga al Centre d’Études Théâtrales de Louvain  la- Neuve a Bèlgica, a l’Institut del Teatre i a l’Obrador de la Sala Beckett. Autora de més de 20 obres de teatre, algunes de les quals s’han adaptat al cinema. Les seves obres s’han vist a Croàcia, Guatemala, Veneçuela, El Salvador, Grècia, República Txeca, Estats Units i Canadà. A la Sala Becket hi hem pogut veure L’olor sota la pell (2007) i Rita (2019).

Ana Bofill

Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona i diplomada en Art Dramàtic per l’Estudi Nancy Tuñón-Jordi Oliver. Ha cursat també els estudis professionals al Centre de Formació i Creació Escènica El Timbal, així com cursos de dramatúrgia a l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett amb Jordi Galceran, José Sanchís Sinisterra, Marta Buchaca, Sergi Belbel, Marc Angelet i Josep Maria Miró. És l’autora de Tanzània, obra seleccionada per a realitzar una lectura dramatitzada a la Sala Beckett el juny de 2019.

Anna Gonzalvo

Després de la seva carrera en el món de la interpretació, debuta com a dramaturga amb la seva òpera prima, Memòria, un monòleg fascinant sobre la recerca de la identitat, una peça exquisida que emociona i t’endinsa en la seva peculiar sensibilitat. L’obra va néixer en un curs de dramatúrgia a la Sala Beckett impartit per Marta Buchaca, actualment productora de l’obra, la qual podrem veure molt aviat a l’escena catalana.

Autoria: Ana Bofill, Marta Buchaca i Anna Gonzalvo
Direcció: Marta Buchaca

Intèrprets: Marta Bayarri i Carlota Olcina

Una producció de la Sala Beckett

Et pot interessar
Lectura dramatitzada
‘7 minuts de Bon Nadal’ amb Marc Angelet, Beatriz Bonet i Quim Palmada
Instants dramàtics a la Beckett
22/12/2020
Espectacle
Els ocells
de La Calòrica a partir de l'obra d'Aristòfanes
Del 01/12/2020 al 10/01/2021
Espectacle
Karaoke Elusia
d'Oriol Puig
Del 09/12/2020 al 03/01/2021
Espectacle
Prometeu
d'Agrupación Señor Serrano
Del 19/12/2020 al 03/01/2021
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar