caes

La Sala Beckett està ubicada a l’edifici de l’antiga Cooperativa Pau i Justícia del Poblenou.
Disposa d’espais diversos per dur a terme el seu programa d’activitats.

Galeria de la Beckett

Espais

Sala de baix
La Sala de Baix és l’únic espai que va crear-se de nou en la reforma que es va fer de l’antiga cooperativa Pau i Justícia per convertir-la en espai de creació teatral. És una caixa negra aïllada acústicament i completament polivalent, que permet diferents disposicions de l’espai escènic i les[...]
Veure espai
Sala de dalt
La Sala de dalt és un espai útil per a tota mena d’activitats: des d’espectacles i concerts fins a projeccions de vídeo, cinema i exposicions audiovisuals, xerrades i debats. La Sala de dalt conserva la boca de teatre de l’antiga cooperativa de Pau i Justícia, que fa de la sala un marc[...]
Veure espai
Sala d’assaig
La Sala d'assaig és un espai destinat habitualment als assajos de les companyies però les seves dimensions i caràcter diàfan la fan també ideal per a realitzar-hi mostres de teatre, lectures dramatitzades, recitals, trobades o conferències.
Veure espai
Club d’autors
Gaudeix d’un espai de treball tranquil
Si ets dramaturg o dramaturga i necessites un espai per escriure amb tranquil·litat i concentració, la Sala Beckett t’ofereix el seu Club d’autors de manera gratuïta. Simplement, escriu un mail a obrador@salabeckett.cat sol·licitant-ne l’ús. Et contestarem ben aviat confirmant-ne la disponibilitat!
Veure espai
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar