caesen

Itinerari Beckett- Nou!

Escriu la teva primera obra de teatre

Mantenint el caràcter obert, lliure i de configuració personal de l’oferta formativa -en què cadascú tria cursos i temes d’experimentació segons els seus propis interessos-, la Sala Beckett recomana un itinerari específic per als qui vulguin aprofundir i donar major coherència a la seva formació en dramatúrgia i escriptura teatral.
El seguiment d’aquest itinerari consisteix en una primera etapa (E1) en què cal cursar, com a mínim, 3 cursos d’iniciació a la dramatúrgia, 3 cursos avançats i 2 cursos d’altres disciplines en un període no superior a tres anys.
Un cop enllestida aquesta fase, la segona etapa de l’itinerari (E2), gratuïta i de caràcter eminentment pràctic, consisteix en l’escriptura d’una obra durant un any, comptant amb el seguiment d’un tutor (3 sessions gratuïtes de tutoria amb un professional de les arts escèniques). En acabar el procés, la Sala Beckett programarà una lectura dramatitzada de l’obra escrita, amb direcció i intèrprets professionals.
El seguiment d’aquest itinerari s’ajusta a la normativa general de descomptes i avantatges dels cursos de la Sala Beckett.

Més informació: victormunoz@salabeckett.cat

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar