Lectura dramatitzada

Terra de bruixes

d'Anna Collell
Data
03/12/2020
Horari

A les 19h

Espai
Sala d'assaig
Preu
3€ | Personatges de la Beckett gratuït

Sinopsi

2014. La Laura viatja a Silent després de la mort de la seva àvia, Sandra Pasqual. La seva padrina no era d’allà i tampoc no hi tenia família, però havia expressat el desig de ser enterrada en aquell poble. Quan arriba a la sala de vetlles, però, la Laura troba el fèretre buit. Algú s’ha emportat el cos. Quina relació tenia la Sandra Pasqual amb el poble de Silent i, sobretot, qui podria ser capaç de fer una cosa així?

2019, cinc anys més tard. Un incendi arrasa un institut de secundària a Barcelona. La Uxia, una de les alumnes, és a l’hospital, sense voler parlar ni explicar què va passar.

De fons, l’ombra d’una persona que corre perseguida per una multitud dos-cents noranta-cinc anys enrere.

Aquesta obra és fruit de l’Itinerari Beckett, que vol promoure l’escriptura de noves peces teatrals.

Anna Collell

És llicenciada en filologia catalana i s’ha format com a dramaturga a l’Obrador de la Sala Beckett.

El 2014 s’estrena en el món del teatre participant en l’espectacle The Cover off com a coguionista i assistent de direcció (Teatre Museu Rei de la Màgia).

Ha fet dramatúrgies per a concerts i espectacles musicals, com ara Les set últimes paraules de Crist a la Creu de Joseph Hydn (Quartet Glinka, Barcelona, 2016) i el Concert de Cap d’Any de la Unió Musical del Bages (Teatre Kursaal de Manresa, 2017), entre d’altres. Ha estat la dramaturga de P11 Cultura en Acció (2015-2016) i de la Cia. Ulver, companyia resident a la Nau Ivanow amb l’obra Les veus de Lo (2017).

Ha escrit i estrenat diverses peces de microteatre, entre les quals destaquen Es busca un Seat Ibiza (seleccionada al festival Píndoles i al festival Mikro Teatre del Teatre Akademia, 2016), Nebuloses a la platja, Febre Viral i Així et podreixis, Mingo Sales! (seleccionades al festival Píndoles 2017, 2019 i 2020), aquestes dues últimes també com a directora.

Autoria: Anna Collell
Direcció: Marilia Samper

Repartiment: Paula Blanco, Òscar Castellví, Ester Cort, Laura Daza, Muguet Franc, Albert Pérez, Roger Torns i Roser Vilajosana

Una producció de la Sala Beckett

Et pot interessar
Lectura dramatitzada
Inquilino
(Numancia 9, 2º A)
de Paco Gámez
09/12/2020
Lectura dramatitzada
‘7 minuts de Bon Nadal’ amb Marta Buchaca, Ana Bofill i Anna Gonzalvo
Instants dramàtics a la Beckett
16/12/2020
Lectura dramatitzada
‘7 minuts de Bon Nadal’ amb Marc Angelet, Beatriz Bonet i Quim Palmada
Instants dramàtics a la Beckett
22/12/2020