Mostra

Esto es un bosque

Oriol Puig Grau EN RESiDÈNCiA a l’Institut Barri Besòs
Data
24/05/2023
Horari

A les 18h

Espai
Sala de dalt
Preu
Activitat gratuïta

Durant el curs 2022-2023, el dramaturg i director Oriol Puig Grau ha treballat amb un grup d’alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Barri Besòs el procés de creació d’un espectacle. Ara presentem el resultat d’aquest procés, que duu per títol Esto es un bosque.

Sinopsi

Quan vam començar a treballar amb el grup d’EN RESiDÈNCiA de l’Institut Barri Besòs, els contes clàssics tenien molta presència a les sessions. Ens van servir d’excusa per parlar de pors, desitjos i enyorances, i es van convertir en estructures compartides que podíem desmuntar per després reconstruir. Dels relats que vam explicar-nos durant els primers mesos, ens vam quedar una casa i un bosc. La casa la vam omplir de les coses que ja coneixíem, i al bosc hi vam plantar tot el que ens quedava per descobrir.

A Esto es un bosque, el grup s’endinsa en un bosc que es transforma. Un bosc que és un mirall, un concert inoblidable o una visita ancestral. Un bosc que abraça les inseguretats. Un bosc que ve del futur. Un bosc que és, en definitiva, un espai d’incertesa. L’espectacle és una carta d’amor que el grup d’EN RESiDÈNCiA de l’Institut Barri Besòs escriu per compartir el seu viatge cap a l’edat adulta. Un mirar enrere, a la casa on encara hi ha llum, i un mirar endavant, al bosc frondós que aviat acollirà una tempesta.

Oriol Puig Grau

Una creació d’Oriol Puig Grau amb alumnes de 4t d’ESO de l’Institut Barri Besòs

Dramatúrgia i direcció: Oriol Puig Grau

Textos i interpretació: Cristina Arias Caparrós, Emma Castellanos Delgado, Derek Didier Castro Revelo, Tania Cortés Amaya, Yanira Da Costa Repullo, Antony Gaona García, Iker García Salinas, Irina García Merchán, Alicia Gavilán Pérez, Jana Girard López, Iván Jaimes Romero, Elisabet Jbilou Garrido, María Landete Delgado, Noa López Rodríguez, Yaiza Martínez Hijano, Anisa Munir, Ahsan Nisar (oient), Ijlas Omari Sadni, Alisha Sophia Salomón Trespalacios, Danae Vargas Ramos i Raúl Velázquez Ruiz

Espai sonor: Iker García SalinasAntony Gaona García

Vídeo: Yaiza Martínez HijanoRaúl Velázquez Ruiz

Professors: Jordi Sánchez i Núria Alemany

Obra realitzada en el marc de la 14a edició de Creadors EN RESiDÈNCiA als Instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona. La residència d’Oriol Puig Grau a l’Institut Barri Besòs és coordinada per la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia.

Et pot interessar
Espectacle
Eufòria
de Lara Díez Quintanilla
Del 26/05/2023 al 11/06/2023
Espectacle
Nessun dorma
d'Eu Manzanares
Del 28/06/2023 al 27/07/2023
Espectacle
En mitad de tanto fuego
d'Alberto Conejero
Del 18/07/2023 al 30/07/2023
Espectacle
Al final, les visions
de Llàtzer Garcia
Del 08/11/2023 al 03/12/2023