Master class

Jam d’Escriptura

Una master class d'escriptura en viu
Data
08/03/2017
Horari

A les 18h

Preu
Activitat gratuïta

Cal confirmar assistència a obrador@salabeckett.cat.

Aforament limitat!

El proper 4 d’abril, la Sala Beckett acollirà la segona edició del concurs Slam d’Escriptura, organitzat per l’associació Escritura en Vivo, que comptarà aquesta vegada amb 6 dramaturgs disposats a escriure en directe davant de tothom. Per anar escalfant motors, Escritura en Vivo organitza aquest 8 de març una Jam d’Escriptura, oberta als estudiants de dramatúrgia de l’Obrador i a qualsevol persona interessada en la dramatúrgia en general.

Presentació

Sabeu què és l’escriptura en viu? I una jam d’escriptura? L’associació Escritura en Vivo proposa a tota persona interessada a escriure teatre una experiència que de ben segur encara no heu tastat: una Jam d’Escriptura en viu.

La Jam d’Escriptura és un esdeveniment participatiu de creació literària col·lectiva on coincideixen alhora el lector i l’escriptor. A través d’estímuls sonors i dinàmiques de creació literària, es convida el públic a participar-hi agafant el teclat i escrivint davant de tothom. L’escriptura es projecta en una pantalla en temps real, la qual cosa permet compartir l’experiència creativa amb els lectors en el mateix moment de la creació. La jam proposa tècniques d’entrenament literari que afavoreixen el desbloqueig i la fluïdesa de l’escriptura, alhora que exploren noves formes de creació literària tant individual com col·lectiva. A través de la vídeo projecció, la música, el so o la performance, convertim el fet d’escriure en una experiència compartida.

El fundador d’Escritura en Vivo, Marcos Xalabarder, conduirà la sessió explicant els conceptes que s’han desenvolupat i fet servir en les més de 400 jams realitzades fins ara.

Alhora, proposarà als participants diferents dinàmiques creatives adaptades al’escriptura dramàtica, raó de ser de l’Obrador de la Sala Becket.

Més informació:

www.escrituraenvivo.org i www.slamdeescritura.com

Idiomes: català i castellà

Et pot interessar
Trobada
Slam d’Escriptura
Edició teatre
04/04/2017
Curs
Escriure teatre al segle XXI (Idees i tècniques per a un teatre contemporani)
Curs avançat de dramatúrgia
Del 18/04/2017 al 30/05/2017
Curs
Escriure teatre, avui
Curs d'iniciació a l'escriptura dramàtica
Del 19/04/2017 al 21/06/2017
Lectura dramatitzada
Aprendre dels millors
Lectura dramatitzada d'escenes sorgides del curs d’Esteve Soler impartit la temporada 2015-2016
17/01/2017