caes
Xerrada

La prestatgeria de la Beckett

Trobada amb Obskené a la Biblioteca Xavier Benguerel
Companyia
Obskené
Data
23/01/2017
Horari

19h

Preu
Activitat gratuïta

Les Biblioteques del Poblenou han obert una nova secció: La prestatgeria de la Beckett. Un espai de trobada entre els seus usuaris i els equips artístics de la nova Sala Beckett.

El segon volum de la prestatgeria està dedicat a De carenes al cel, un espectacle d’Obskené, companyia resident de la Sala Beckett, on s’hi barregen diferents llenguatges artístics per captar la realitat viva, polièdrica i contemporània de la Mediterrània. A més, a la proposta s’hi poden veure imatges que Alba Sotorra va enregistrar amb les guerrilleres kurdes de Síria.

Durant l’acte es projectaran algunes de les imatges enregistrades a Síria, i Judith Pujol, dramaturga i directora, i Alba Sotorra, cineasta, ens parlaran del diàleg entre el llenguatge teatral i cinematogràfic a De carenes al cel, així com també de l’experiència de la documentalista amb l’exèrcit de dones kurdes.

Activitat en col·laboració amb:

Et pot interessar
Espectacle Mar de miralls
De carenes al cel
d'Albert Boronat i Judith Pujol. Companyia Obskené
Del 18/01/2017 al 05/02/2017
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar