Presentació

Presentació del projecte Dramawalker Poblenou

Amb Sílvia Navarro, Roc Esquius, Mercè Sarrias, Rafel Plana i Aina Tur
Data
23/10/2021
Horari

A les 17h

Preu
Activitat gratuïta amb reserva prèvia

Dramawalker és un projecte que es desenvolupa al Centro Dramático Nacional, en col·laboració amb altres teatres nacionals i internacionals, basat en ficcions sonores geolocalitzades. Les històries explicades pels veïns de diferents barris són el punt de partida del procés creatiu. Un passeig en el qual s’escolten, a través de ficcions sonores realitzades per dramaturgs i amb actors locals, les històries de barri en els llocs on realment van ocórrer.

La Beckett se suma al projecte per construir Dramawalker Poblenou, que pretén apropar a la ciutadania les històries dels veïns d’aquest barri en el qual conviuen en equilibri el passat industrial i el seu consolidat teixit associatiu amb projectes artístics i culturals d’avantguarda.

Els dramaturgs encarregats d’escriure aquestes històries són Roc Esquius, Sílvia Navarro, Oriol Puig, Mercè Sarrias i Joan Yago. El disseny de so i la composició musical és a càrrec de Rafel Plana i la coordinació artística d’Aina Tur.

Més informació: https://www.salabeckett.cat/projecte/dramawalker-poblenou/

Amb Sílvia Navarro (autora), Roc Esquius (autor), Mercè Sarrias (autora), Rafel Plana (disseny de so i composició musical) i Aina Tur (coordinadora artística).