Taller

Violències de gènere en les arts escèniques: Caminant cap a un protocol

Facilitadora: Montse Pineda
Data
29/04/2021
Horari

Dijous 29 d’abril, de 18h a 20h

Espai
Sala d'assaig

El termini d’inscripció al taller finalitza el 16 d’abril.

Accedeix al formulari d’inscripció al taller, aquí.

Atesa la necessitat de dissenyar protocols contra l’assetjament sexual en el sector de les arts escèniques, ens plantegem un espai de debat i treball que permeti posar damunt la taula els aprenentatges d’altres àmbits on ja hi ha una llarga trajectòria en el disseny i la implementació de protocols d’aquest tipus i que permeti determinar quines necessitats específiques té aquest sector. El taller es planteja com un espai per intercanviar experiències, reptes i necessitats, per poder bastir els ciments per un futur protocol que abordi els assetjaments sexuals a les arts escèniques.

El taller va dirigit a persones que tinguin vinculació quotidiana amb les arts escèniques (professionals de tot tipus de tasques vinculades a aquest àmbit, amateurs, acadèmics/ques i espectadors/es) i que tinguin interès en implementació de protocols de violència masclista o d’assetjament sexual i per raó de sexe.

El termini d’inscripció al taller finalitza el 16 d’abril. Després d’aquesta data no s’acceptarà cap inscripció. El taller té places limitades. L’admissió es farà segons valoració dels formularis d’inscripció i s’avisaran a les participants escollides el divendres 23 d’abril, mitjançant un correu electrònic que caldrà confirmar en 24h.

Accedeix al formulari d’inscripció al taller, aquí.

Aquesta jornada forma part del cicle #jotambé. Violències de gènere i estructures de poder que té lloc del 7 d’abril al 18 de juny a la Sala Beckett i que proposa una reflexió sobre les bastides de poder establertes i sobre les diferents eines que construïm per fer-hi front.

Facilitació

Montse Pineda

Coordinadora d’Incidència Política a l’Associació Creación Positiva. Actualment, és la vicepresidenta segona del Consell Nacional de Dones de Catalunya. Feminista amb ganes d’abolir el patriarcat.

Porta anys duent a terme la formació sobre com abordar les violències sexuals i violències masclistes a Catalunya, les sessions formatives van dirigides a professionals dels serveis de la xarxa especialitzada en violència masclista a Catalunya.

Ha coordinat diversos protocols sobre abordatge de les violències sexuals en diversos àmbits (educatius, laborals, entitats,  comunitaris i d’espai públic). És autora de guies i diversos articles sobre les violències.

Facilitació: Montse Pineda (Creación Positiva)

El cicle #jotambé. Violències de gènere i estructures de poder està organitzat per la Sala Beckett i la Universitat Oberta de Catalunya.

Et pot interessar
Espectacle #jotambé
Sandra
de Daniela Feixas
Del 07/04/2021 al 02/05/2021
Espectacle #jotambé
Sota la neu
d'Anna Llopart
Del 07/04/2021 al 09/05/2021
Lectura dramatitzada #jotambé
Cáscaras
de Claudia Cos
13/04/2021