4t concurs de guions teatrals per a robots Teatronika

Data d'inici 05/09/2022 | Data final 02/10/2022

La Universitat Pompeu Fabra (UPF) i l’Associació Teatronika, amb la col.laboració del Col.lectiu Estampa i Radio 3, i el suport de l’Ajuntament de Barcelona organitzen el 4t concurs de guions teatrals per a robots Teatronika.

La convocatòria està fins diumenge 2 d’octubre de 2022.

Els guions seleccionats es faran públics a finals d’octubre 2022.

Instruccions: Per enviar el teu guió, fes clic en el botó “inscriure-s’hi”, emplena les dades, adjunta el teu document pdf i fes clic en el botó “accepta l’alta i continua”. Rebràs un correu electrònic de confirmació. No oblidis consultar les bases de participació en la pestanya “Més…/Bases”.

Videos / informació d’edicions passades.

Premis

Aquesta edició el concurs comptarà amb dues categories:

100% biològics
Cyborguions

A la categoria a) participaran tots aquells guions escrits per autores i autors humans, de la seva pròpia mà i imaginació, com a les anteriors edicions del concurs Teatronika.

A la categoria b) participaran aquells guions que hagin estat escrits fent ús total o parcialment d’algun generador de text (IA), com per exemple, GPT3 o algun altre com els que han agrupat en aquesta web les amigues i amics de huggingface. En el cas de participar en aquesta categoria, a banda d’enviar el guió original, haureu d’adjuntar al final del document pdf la informació relativa a l’ús de l’eina triada: el model de generador utilitzat, les instruccions que s’han fet servir per generar cada fragment del text  i l’extracte de text generat (el mateix que ha quedat incrustat al guió presentat). Els guions que no incloguin aquesta informació quedaran descartats d’aquesta categoria.

Es premiaran un total de 10 guions seleccionats per un jurat multidisciplinar. Fragments o la totalitat dels guions guanyadors seran realitzats físicament amb quatre robots NAO de la Universitat Pompeu Fabra. Els premis es repartiran de la següent manera:

1er premi categoria a):  1.000 euros
1er premi categoria b):  1.000 euros
3o – 7o premis (indistintament de la categoria): 100 euros
3 guions destacats (que també seran publicats al llibre)