5a edició de les Càpsules de l’Hospitalet

Data d'inici 12/01/2017 | Data final 10/02/2017

S’obre la convocatòria per tal de rebre propostes d’espectacles per a l’any 2017.

Les propostes que rebem actuaran com a base de dades per a poder programar espectacles de petit format tant per a l’edició de Festes de Primavera de la ciutat de L’Hospitalet (22, 28 i 29 d’abril de 2017) com per a les diferents edicions dels dissabtes a Santa Eulàlia i d’altres programacions que es puguin presentar al llarg de l’any (amb dates per determinar).

Condicions generals

Podeu presentar les vostres propostes fins al 10 de febrer de 2017 fent-les arribar al correu capsuleslh@gmail.com.

Cal emplenar la fitxa d’inscripció amb totes les dades que s’hi demanen.

Les peces presentades poden respondre a qualsevol disciplina artística (teatre, circ, clown, dansa, titelles, etc.) tant per a públic adult com infantil.

La durada màxima de la peça ha de ser d’entre 12 i 15 minuts.

En cas que sigui parlada, cal que sigui en català o en castellà.

Cal adjuntar un mínim de dues fotografies (una vertical i una altra horitzontal) per poder-les fer servir a la difusió. Cal que siguin de bona qualitat per a poder-les reproduir en mitjans impresos. Seran benvinguts i fins i tot celebrats altres materials de suport: teasers, vídeos promocionals, més fotografies, etc.

És imprescindible que ens feu arribar un vídeo (o link per poder visionar-lo) amb una part o la totalitat de la peça per tal de poder valorar-la. No és important la qualitat de la gravació, només necessitem fer-nos-en una idea.