Beques d’escriptura Montserrat Roig i Carme Montoriol 2021

Data d'inici 05/11/2020 | Data final 04/12/2020

BEQUES MONTSERRAT ROIG

Les beques d’escriptura Montserrat Roig són beques per a projectes d’escriptura de qualsevol gènere literari (narrativa, poesia, assaig, crònica, memòries) adreçades a escriptors que escriguin en qualsevol llengua (català, castellà, anglès, francès…) que hagin publicat com a mínim 1 llibre.

Cada any se’n convoquen 20, repartides en 2 torns de 10 beques cadascun.

BASES beques Montserrat Roig 2021

BEQUES CARME MONTORIOL

Les beques d’escriptura dramatúrgica Carme Montoriol són beques per escriure obres de teatre adreçades a dramaturgs que escriguin en qualsevol llengua (català, castellà, anglès, francès…) que hagin estrenat com a mínim 1 obra.

Cada any se’n convoquen 4, repartides en 2 torns de 2 beques cadascun.

BASES beques Carme Montoriol 2021

Totes dues beques, Montserrat Roig i Carme Montoriol, donen dret a treballar durant 2 mesos en un espai privat d’un equipament cultural singular de la ciutat i a una dotació econòmica de 3.000 €.

Els espais de treball privat són els següents:

BEQUES MONTSERRAT ROIG: MUHBA Vil·la Joana Casa Verdaguer de la LiteraturaMuseu PicassoBiblioteca de CatalunyaReial Acadèmia de Bones LletresArxiu històricCastell de MontjuïcReial Monestir de Santa Maria de PedralbesFundació Joan MiróBiblioteca de Nou Barris, Biblioteca Francesca Bonnemaison

BEQUES CARME MONTORIOL: Sala BeckettTeatre TantarantanaNau Ivanow i Escenari Joan Brossa.