Convocatòria de textos teatrals breus a propòsit del cicle «Adéu al cotxe! | Com alliberar Barcelona del vehicle privat?»

Data d'inici 01/12/2017 | Data final 26/02/2018

La Sala Beckett està preparant el cicle «Adéu al cotxe! | Com alliberar Barcelona del vehicle privat?», que tindrà lloc durant el proper mes d’abril sota la coordinació de David Bravo. Un dels eixos del cicle està format per quatre conferències que corresponen a quatre etapes diferents en una eventual transició cap a la ciutat sense cotxes. Volem que cadascuna d’aquestes quatre conferències s’obri amb la lectura dramatitzada d’un text breu teatral escrit especialment per a l’ocasió.

Fem una crida, per tant, entre alumnes o exalumnes de l’Obrador que estigueu interessats en aquest tema i vulgueu escriure un d’aquests textos. Cadascun d’ells hauria de ser un diàleg entre dos personatges de 10 minuts de durada (2.000 paraules màxim) que contingui, de manera implícita, alguna reflexió més o menys tangencialment relacionada amb el tema de la ciutat sense cotxes. El termini per presentar les obres teatrals breus és el 26 de febrer. D’entre tots els textos rebuts n’escollirem quatre en funció de la qualitat dramatúrgica i, en menor grau, de la relació amb la qüestió per ser llegits per intèrprets professionals. Les propostes que no hagin estat seleccionades es podran llegir en un speaker’s corner al bar de la Beckett un altre dia.

Si vols escriure una peça breu per al cicle, fes arribar la teva proposta a obrador@salabeckett.cat.

Anima’t a participar-hi, t’hi esperem!