Estada d’escriptura teatral a l’Studio International des Ecritures pour le Théâtre, a Avinyó

Data d'inici 27/06/2022 | Data final 07/07/2022

La Chartreuse, Centre National des écritures du spectacle i l’Institut Ramon Llull coorganitzen una estada d’escriptura teatral a l’Studio International des Ecritures pour le Théâtre amb la col·laboració de la Sala Beckett.

Del primer al 8 de setembre de 2022 (arribada el 31 d’agost) tindrà lloc l’Studio International des écritures pour le Théâtre a la Chartreuse de Villeneuve lez Avignon, França. Durant una setmana, un grup de joves dramaturgs de diversos orígens europeus i extraeuropeus es coneixeran i confrontaran el seu treball, la seva visió del teatre i les seves perspectives de creació. L’Studio International és concebut com un lloc d’intercanvis intergeneracionals i internacionals, lliure de tota jerarquia acadèmica o cultural. Combina els moments de treball individual i de treball en equip amb l’objectiu d’interrogar el reptes de la dramatúrgia actual des de la pràctica artística.

La dramaturga Pauline Peyrade (ENSATT) n’assumeix la direcció artística i l’acompanyament dels participants.

L’ESTADA COBREIX:

  • Desplaçament
  • Allotjament a la Chartreuse
  • Ajut econòmic per a l’estada
  • Àpats
  • Assegurança responsabilitat civil, si escau.

REQUERIMENTS

La llengua vehicular de l’estada serà el francès, raó per la qual els sol·licitants han de tenir un bon domini d’aquesta llengua.

Els interessats hauran d’enviar a obrador@salabeckett.cat el seu CV i una carta de motivació (totes dues coses en francès) explicant l’interès per participar a l’Studio International i un guió d’una proposta dramatúrgica estructurada. En l’objecte del mail caldrà posar “Convocatòria Studio International + nom del sol·licitant”.