caes
Curs

Com millorar la teva obra

Curs avançat de dramatúrgia
Professor: Jordi Galceran ,
Dates
Del 24/01/2017 al 28/02/2017
Horaris
Dimarts de 17h a 21h
Preu
285€
Més informació

Total hores: 24h (6 sessions)

Per a més informació contacta amb obrador@salabeckett.cat

Descripció del curs

Tens una obra acabada però no n’estàs del tot satisfet? Tens dubtes sobre si l’escena d’una obra teva funciona o fa aigües? Creus que l’estructura és bona però hi ha alguna cosa que grinyola? No saps com fer que els personatges resultin creïbles amb la llengua que fan servir?

A Com millorar la teva obra, Jordi Galceran, juntament amb tot el grup, a través d’un comentari detallat de la teva obra, sense gaires teories, et donarà eines per intentar millorar-la.

Jordi Galceran

Va estudiar Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona. A partir del 1988 comença a escriure comèdies, i algunes es representen en els circuits d’aficionats, dirigides per ell mateix.

El 1995 decideix enviar per primer cop les seves dues darreres obres a premis teatrals. Paraules encadenades (1995) guanya el XX Premi Born de Teatre. Dakota (1995) guanya el premi Ignasi Iglésias 1995, de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona.

També ha estrenat Surf (1990), Fuita (1994), Gaudí (2002), Paradís (2000), Carnaval (2005) i El mètode Grönholm (2003), obra que es va estrenar el mes de maig del 2003, dirigida per Sergi Belbel, dins del projecte T-6 del Teatre Nacional de Catalunya. L’obra va ser reestrenada el setembre de 2004 a Barcelona i a Madrid, i actualment té produccions en marxa o previstes a més d’una vintena de països. Cancún (2007), Burundanga (2010) i El Crèdit (2013) són les seves darreres obres.

Galceran també ha realitzat traduccions i adaptacions de diverses obres. A més de la seva activitat teatral, ha treballat com a guionista per a diverses sèries de televisió i ha estrenat sis llargmetratges.

Les traduccions de les seves obres a altres llengües estan disponibles a www.catalandrama.cat

Informació important

Atenció: els sol·licitants hauran de disposar d’una obra acabada (encara que sigui en una versió no definitiva) que serà la base dels comentaris a classe. Aquesta obra ens l’hauran de fer arribar a l’hora d’inscriure’s al curs juntament amb el currículum personal. A partir de la lectura d’aquesta obra, el professor escollirà els participants al curs. Els alumnes rebran totes les obres abans de començar el curs, per tal que també se les puguin llegir i es puguin plantejar què es podria fer per millorar-les.

L’admissió es farà segons valoració del currículum.

Els cursos tenen places limitades. La reserva de plaça es farà un cop formalitzat l’import del curs.

Les dates indicades per a cada curs o seminari podran experimentar de manera excepcional alguna variació, que serà notificada convenientment.

Perquè el curs es pugui fer, caldrà que aquest tingui un mínim d’alumnes inscrits. En cas contrari, quedarà anul·lat i l’alumne tindrà l’opció d’apuntar-se en un altre curs (sempre que en aquest hi hagi places lliures) o bé la devolució de l’import pagat (100%).

Et pot interessar
Curs
Curs d’escriptura condicionada en 24 hores (discontínues)
Curs avançat d’escriptura teatral
Del 01/02/2017 al 24/02/2017
Curs
Teatre i terror, art i violència. Taller per a autors i gent de teatre
Curs avançat d'escriptura teatral
Del 13/02/2017 al 17/02/2017
Curs
Com s’escriu una obra de teatre?
Curs d’escriptura teatral
Del 09/03/2017 al 18/05/2017
Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar