‘La Víbria del Poblenou’, dins del projecte Dramawalker i el campament reial del Poblenou, menció especial als Premis Ciutat de Barcelona 2021

Divendres 4 febrer 2022

El jurat dels Premis Ciutat de Barcelona fa una menció especial de la col·laboració entre la Colla del Drac i la Coordinadora d’Entitats del Poblenou amb la Sala Beckett, que s’ha materialitzat en la ficció sonora La Víbria del Poblenou, d’Oriol Puig Grau, dins del projecte Dramawalker Poblenou. Se’n destaca el treball en xarxa i la cocreació entre entitats de l’àmbit amateur i el professional.

Dramawalker és un projecte que es desenvolupa al Centro Dramático Nacional, en col·laboració amb altres teatres nacionals i internacionals, basat en ficcions sonores geolocalitzades. Les històries explicades pels veïns de diferents barris són el punt de partida del procés creatiu. Un passeig en el qual s’escolten, a través de ficcions sonores realitzades per dramaturgs i amb actors locals, les històries de barri en els llocs on realment van ocórrer.

La menció també destaca l’organització del Campament Reial del Poblenou, que va rebre l’acompanyament del dramaturg Roc Esquius.