Carlos Molinero

Carlos Molinero escriu guions, teatre, novel·les i invocacions que no té el valor de pronunciar. El 2014 va guanyar el premi Minotauro amb la novel·la de vampirs Verano de miedo. Aquell mateix any va estrenar l’obra de teatre espiritista Verónica (el títol és l’única relació amb la pel·lícula).

El 2001 va dirigir Salvajes, amb la qual va guanyar el Goya al millor guió adaptat juntament amb Lola Salvador, Clara Pérez Escrivá i Jorge Juan Martínez. També ha dirigit amb Lola Salvador el documental fronterer La niebla en las palmeras.

És professor de guió a l’ECAM, el màster de guió d’ALMA-Carlos III i l’Instituto del Cine. Els seus últims tallers han estat Teatro y Ciencia Ficción i el Laboratorio de terror teatral al Nuevo Teatro Fronterizo y Tu mitad oscura. Escribe el guión que no te atreverías a firmar als dimarts de DAMA.

L’estiu de 1984 va fer una sessió d’Ouija durant la qual va passar una cosa molt… bé, una cosa que només es pot explicar però no escriure. Si ho voleu saber, us esperem.