Magalí Permanyer

Després d’una trajectòria molt diversa que va de la vivència en el lleure educatiu fins a les experiències formatives en els camps de la prevenció, l’educació per la salut o la inclusió social, va cursar el Màster en Intervencions Socials i Educatives (Universitat de Barcelona) i ha orientat la seva feina a interseccionar la mirada social i feminista amb les arts escèniques. 

Fundadora de NUS Teatre, s’ha format en Teatre Social, Teatre de les Oprimides i Facilitació de Grups, metodologies que han marcat un abans i un després i que fan que la seva faceta en l’àmbit social i la seva faceta en l’àmbit artístic conflueixin creant un perfil híbrid creatiu-social des d’on es defineix. 

Al llarg dels últims 12 anys ha desenvolupat projectes de prevenció de la discriminació i promoció del benestar amb companyies de teatre, comunitats educatives, professionals i població en risc d’exclusió social (tant a Catalunya com a França). D’aquestes experiències, en treu el gran potencial de la participació, la creativitat i la vivència per a l’exploració col·lectiva de cada realitat i la recerca d’accions que ens acostin a un món just, amable i vivible. En treu també la capacitat d’adaptació i aprenentatge mutu, el vibrar amb cada grup.