Marc Angelet

Ha treballat com a director, dramaturg i intèrpret a The Bridge’s Blues (Menció honorífica al Premi Ignasi Iglesias 1997), Totes les bigues van a cel (Artenbrut; Premi Especial del Jurat a la V Mostra de Teatre de Barcelona), G8: Porta tancada (Artenbrut i Sala Triángulo; 2n Premi al Millor Espectacle a FiraTàrrega) i S.O.A. Escola de dictadors (Festival FITA), totes elles amb la companyia ESTRIP TRIST Teatre i coescrites amb Artur Rodríguez.

És fundador de LA GUAPA Teatre, amb la qual ha escrit i dirigit OP.B. (Sala Beckett),  Mcbeth con queso (Versus Teatre), Call Center (Teatre del Raval; Accèssit al Premio Marqués de Bradomín 2007), Black Box (Nau Ivanov; guanyadora del Projecte ART 2013), Sopar de Nadal (Sala Muntaner; Premi Fira Mediterrània 2009), Genius (Biblioteca de Catalunya; finalista XXXIV Premi Born Teatre 2009) i El biògraf (Sala Beckett; Premi Teatre Principal de Palma 2012).

És autor de Black Box (Nau Ivanov; guanyadora del Projecte ART 2013), Old Records, coescrita amb Jordi Silva (Teatre Tantarantana), Voyager (Teatre Nacional de Catalunya), Ego (Sala Flyhard), Els eufòrics (Festival Grec), Pluja (cocreada amb la Cia. Guillem Albà; Temporada Alta/Timbre 4, Buenos Aires), Life’s Spoiler (Sala Flyhard) i Immortal (Club Capitol; coescrites amb Alejo Levis), 11 Prínceps (Premi Eduard Escalante, Ciutat de València 2017), Lapònia (Club Capitol; coescrita amb Cristina Clemente), Mili KK (Sala La Planeta/La Seca; coescrita amb Jumon Erra), Calma! (cocreada amb la Cia. Guillem Albà; La Villarroel) i Una teràpia integral (coescrita amb cristina Clemente; La Villarroel).

Ha dirigit Fang i fetge de Marc Rosich i Josep Pedrals (Teatre Victòria), Mala broma de Jordi Casanovas (Sala Muntaner), Artaban de Marc Rosich i Marc Sambola (Onyric-Teatre Condal) i Infanticida de Caterina Albert i Clara Peya (Sala Atrium i TNC; Premi de la Crítica 2020 al Millor Musical).

Treballa com a guionista a Com si fos ahir (TV3). És redactor de continguts a COM Ràdio i Onda Cero i dona classes d’interpretació a Aules i al Col·legi del Teatre i de guió i dramatúrgia a ITES, a l’Obrador de la Sala Beckett i a l’ESCAC.

Més informació a www.marcanegelet.com.