caesen

Oriol Morales i Pujolar

Es gradua en interpretació de text al Col·legi de Teatre de Barcelona i en Direcció Escènica i Dramatúrgia a l’Institut del Teatre de Barcelona i a l’Obrador de Dramatúrgia de la Sala Beckett. És fundador de la companyia Teatre SenseSostre amb qui ha estrenat Del Que Mengen les Bèsties i Si Matéssim les Mares, ambdues escrites i dirigides conjuntament amb Aleix Plana. Ha dirigit també els espectacles Himmelweg (de Juan Mayorga), Granotes (d’autoria pròpia)  i la lectura dramatitzada de La Fugida (d’Anders Lusgarten).

És autor dels textos L’Olor del Tempir (2014), Bruels (2015), Electra Emètica (2015), Granotes (2016) i Llançament (2017) i ha col·laborat en la dramatúrgia de l’espectacle de dansa Dust de la companyia AgitArt estrenat a The Place (Londres).

Ha sigut ajudant de direcció d’Helena Tornero (Kalimat, Teatre Nacional de Catalunya, 2016) i Julio Wallovits (Argentinamiento, Sala Beckett, 2017), i assistent de direcció de Joan Ollé (En la solitud dels camps de cotó, Teatre Nacional de Catalunya, 2017).

Actualment és membre del consell de redacció de la revista teatral (Pausa.).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar