caes

Sergi Pompermayer

Barcelona 1967

Sergi Pompermayer (Barcelona 1967) és llicenciat en veterinària. Debuta com a autor dramàtic l’any 1997 amb Zowie (XXV Premi Ciutat d’Alcoi) estrenada al Teatre Lliure amb direcció de Lluís Homar. També ha escrit El sexe dels objectes (lectura dramatitzada al TNC), Refugiats (dir. David Plana, TNC); Cafè (Teatre Artenbrut), el monòleg Un pare emprenyat (Mercat de les Flors) interpretat i dirigit per Josep Julien; Canguelis, amb direcció de Jordi Puntí; Top Model (dir. Pep Cruz. Festival Temporada Alta, 2009); Llum de guàrdia, conjuntament amb Julio Manrique (Teatre Romea); Oddi (dir. Paco Montes. Teatro del Arte de Madrid) o La comedia de las mentiras, escrita conjuntament amb Pep Anton Gómez a partir de textos de Plaute i estrenada al Festival Internacional de Teatro Clásico de Mérida. Ha dirigit els seus propis textos New order (Sala Flyhard); Ossos, per la Companyia Toni Albà i Sacrifici (La Villarroel).

També ha realitzat les dramatúrgies de Timó d’Atenes de W. Shakespeare (Biblioteca de Catalunya) i de Don Joan de Molière (TNC), dirigides per David Selvas. Les seves obres s’han estrenat a Portugal, Irlanda, República Txeca i Mèxic. Com a guionista ha escrit per Plats Bruts, Porca misèria, Lo Cartanyà, La Riera, Ask Lara (Premi Emmy 2012), Jet Lag, Moncloa ¿dígame?, L’un per l’altre i La Sagrada Família. Té publicades les obres Zowie (Edicions 62), Refugiats (Proa), Un pare emprenyat (Editorial AADPC), Top model (Arola), New order (Sala Flyhard) i La comedia de las mentiras (Ediciones Antígona).

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar