The Mamzelles

Companyia resident 2019-20

The Mamzelles s’inicia com un grup de música format per Paula Malia, Bàrbara Mestanza i Paula Ribó. Paral·lelament comencen a treballar amb l’Àlex Mañas, dramaturg i director teatral. Així neix The Mamzelles Teatre. Plegats fan tres espectacles.

El 2014 estrenen F.A.M.Y.L.I.A a la Sala Atrium, la primera peça escrita i dirigida íntegrament per The Mamzelles. Posteriorment, duen a l’escenari Mafia (escrit per les tres integrants de The Mamzelles i dirigit per Bàrbara Mestanza i Paula Ribó), primer premi de la beca Despertalab, primer premi del festival Singlot.

The Mamzelles creen amb la voluntat de renovar la representació de les dones en escena sense caure en la propaganda i sense perdre el caràcter àcid i clar de la companyia. Sempre mostrant un altre tipus de dona jove lluny de la complaença i la decència, parlant de temàtiques molt properes a tots, en un context fora del comú.

La tardor de 2020 estrenen Todas las flores de Bàrbara Mestanza, fruit de la seva residència a la Sala Beckett durant la temporada 2019-20.