caes

Víctor Borràs

Llicenciat en Art Dramàtic (1999) i postgraduat en Pedagogia Teatral (2010) a l’Institut del Teatre de Barcelona.

Ha realitzat tota la seva carrera professional dins el projecte del Teatre Nu, primer com a actor i des del 2006 com a director, autor i dramaturg dels espectacles de la companyia. Destaquen Kàtia (2018) –guardonat amb el premi Xarxa Alcover 2018–, Teatre Arrossegat de Catalunya (2017), Maure el Dinosaure (2016), Mrs.Brownie (2015) –Premi Públic Pom d’Or d’Argentona-, Raspall de Pere Calders (2012) –Nominat als Premis Butaca com a millor espectacle familiar-, Avi Ramon (2009), Somnis d’Alícia (2007) o La Lluna d’en Joan -adaptació del conte de Carme Solé Vendrell (2006).

Des del 2015 impulsa el projecte de La Casa del Teatre Nu, un espai de creació, exhibició i formació que posa en contacte el treball de la companyia Teatre Nu amb el públic i altres professionals de les arts escèniques. Dins el projecte del Teatre Nu i des del 2010 també realitza nombrosos muntatges teatrals amb alumnes amb necessitats educatives especials i altres col·lectius en risc d’exclusió social. A la Sala Beckett ha participat en diferents tallers de dramatúrgia i ara hi presenta La lleugeresa i altres cançons, escrit conjuntament amb l’Ivan Benet.

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar