Coloms

de Sílvia Navarro

Autoria i direcció: Sílvia Navarro
Amb: Anna Carreño i Roger Vidal, amb la col·laboració especial de Quim Àvila

Disseny de so i música original: Rafel Plana
Making of: Raquel Barrera
Coordinació artística: Aina Tur
Veïns i entitats que hi han col·laborat: Anna Carreño, Ignasi Gras, Mercè Oltra, Lina Pérez, Elvira Fernández, Francesc Romeu, Pere Parera, Maria Cinta Bohigas i Arxiu Històric del Poblenou

Una producció de la Sala Beckett i el Centro Dramático Nacional

Dramawalker és un projecte orientat a crear ficcions sonores geolocalitzades, com a memòria viva de les ciutats, que impulsa el Centro Dramático Nacional en col·laboració amb la Sala Beckett, Grupo Chévere i el Centro Dramático Galego (Xunta de Galicia). La matèria primera del programa són les històries explicades pel veïnat dels barris. A partir de les seves trobades amb els dramaturgs i dramaturgues del programa, s’han creat una sèrie de ficcions sonores que prenen vida de forma interactiva quan la gent transita pels carrers protagonistes.

Sinopsi

Coloms: Un miracle

L’home dels coloms, José Diaz, tindrà una conversa sobre els miracles divins i terrenals amb una jove del barri, la Mercè, que ha anat al Santet a demanar-li una feina.

Coloms: Una resurrecció

La Mercè, dependenta d’un forn, explica al forner com la nit anterior va presenciar una resurrecció a la botiga: el retorn del legionari MacGyver.

Coloms: Una exegesi

Dos coloms, Blancanieves i Tomàs, esperen la Mercè, la dona que cada dia puntualment els porta menjar i, mentrestant, parlen d’aquells personatges que durant dècades els han alimentat.

Ubicacions

  • Taulat, 25
  • Rambla de Poblenou, 98 – Forn Santanach
  • Rotonda que hi ha al carrer Pallars amb Rambla del Poblenou