Mostra

Encreuaments a Vanuatu

Mostra del laboratori Encreuaments
Dates
Del 15/06/2018 al 17/06/2018
Horari

A les 19h

Espai
Sala de dalt
Preu
5€ | Personatges de la Beckett 3€

Encreuaments a Vanuatu és la mostra del laboratori de creació Encreuaments, sorgit del cicle de la Sala Beckett Les condicions del cervell, i té com a objectiu generar vincles entre els equipaments culturals del barri i amb la ciutadania per esborrar estigmes, trencar prejudicis, i a la vegada oferir eines artístiques per tal de donar veu a un col·lectiu moltes vegades invisibilitzat, mal entès i discriminat.

El laboratori artístic Encreuaments forma part del programa ART i PART de creació artística comunitària als barris de l’Ajuntament de Barcelona i compta amb la direcció artística de Lali Álvarez i Jorge-Yamam Serrano. A part de la Sala Beckett i la Fundació Joia, la proposta compta amb diversos agents del Poblenou: Can Felipa, La Escocesa, Hangar i Districte de Sant Martí. La proposta s’emmarca en el projecte Barcelona Districte Cultural de l’Ajuntament de Barcelona, més concretament en el programa ART i PART de creació artística comunitària als barris.

Més informació del programa ART i PART Poblenou

Sinopsi

Lluny dels seus orígens heterogenis, mar enllà, s’ha format una peculiar comunitat en una illa. Viuen, conviuen i sobreviuen, enfrontant les seves preocupacions personals i col·lectives, descobrint-se les unes a les altres i abraçant-se. Juntes, aquestes persones que s’hi encreuen, faran front a la crescuda de l’aigua que amenaça el petit territori i la supervivència de la darrera nouvinguda: l’Óssa Polar. Aquesta illa, metàfora del laboratori Encreuaments en què els participants han desenvolupat la creació col·lectiva de la dramatúrgia i de la posada en escena, conté moltes de les preguntes que ens fem cada dia. I conté paraules, i música, i moviment, i molta diversió. I molt d’amor.

Dramatúrgia col·lectiva a partir de textos i idees de tots els participants

Coordinació dramatúrgica: Lali Álvarez 

Direcció: Jorge-Yamam Serrano

Repartiment: Albert Ignasi Antón, María Dolors Artigas, Dalia Castro, Yolanda Esteban, Joan Esteve, Juanjo Fons, Oriol Garasa, Laura Giberga, Jesús Gonzalez, Jaume Lanciana, Esther Monzó, Maria A. Navarro, Adrià Olay, JuanFran Ramos, Mon Ribera, Alba Sàez, Elena Simarro i Laura Weissmahr

Artistes de La Escocesa: Daniel de la Barra, Júlia Calvo, Guillermo Moreno, Guillermo Carrión, Juan Francisco Segura Martínez, Llapispanc i Marla Jacarilla 

Artista d’Hangar: Patrícia Fernández Antón

Escenografia: Paula Catalan i Raquel Joglar Noa

Vestuari: Maria Gallemí

Confecció: Aloma Lafontana

Assistent de dramatúrgia i ajudant de direcció: Laura Cabello

Assistent de direcció: Xantal Gabarró

Documentació i coordinació d’artistes: Jessica González

També han col·laborat: Carles Moreno i Nuria García

Agraïments: HP