Lectura

L’Speakers’ Corner de l’Obrador d’estiu

En veu alta s’escriu millor!
Dates
Del 13/07/2017 al 14/07/2017
Horari

A les 18h

Com si es tractés d’un Hyde Park barceloní, l’Obrador d’estiu torna a incorporar el seu propi Speakers’ Corner, per a qui vulgui fer públics els seus textos o escenes dramàtiques i compartir-los amb la resta de participants.

En un ambient informal, sense cap mena de pressió pel “què diran?”,  les tardes de dijous i divendres l’Obrador d’estiu proposa un espai a tots els participants (professors i alumnes) on poder llegir textos, escenes de creació pròpia, diàlegs breus i provatures comptant amb la complicitat dels que ho escoltaran.

Els textos hauran de tenir una durada màxima de 10 minuts i per llegir-los només disposareu d’una cadira, un faristol, un micro i un focus. Res més! Us animem a fer-ho vosaltres mateixos, tot i que si decidiu recórrer als vostres amics actors i actrius no us direm pas que no, sempre que mantingueu aquestes condicions tècniques mínimes. L’idioma de lectura és absolutament lliure i no hi haurà traducció simultània.

Animeu-vos a compartir amb altres autors, aprenents i/o professionals com vosaltres, els textos i les escenes que teniu al calaix o que se us acaben d’ocórrer fa tot just quatre dies…

Doneu-nos un tast d’aquella obra que esteu escrivint i que no esteu segurs que acabi de funcionar!

Mostreu aquella peça curta que creieu que és rodona!

L’Obrador d’estiu de la Sala Beckett forma part del GREC 2017 Festival de Barcelona.

Feu-nos arribar les vostres propostes a obrador@salabeckett.cat

Data límit de recepció de propostes: 3 de juliol.

Tingueu present que en veu alta sempre s’escriu millor!