Lectura dramatitzada

Típica autòmat

de Roger Torns
Direcció
Data
15/07/2021
Horari

A les 19h

Espai
Parc Central del Poblenou
Preu
Activitat gratuïta amb reserva prèvia

Prenent en consideració la complicada situació que viu l’autoria teatral al nostre país, la Sala Beckett ha atorgat aquesta temporada diversos ajuts a l’escriptura teatral. Ara, presentem el resultat de quatre d’aquests ajuts en el marc de l’Obrador d’estiu en forma de lectura dramatitzada.

Sinopsi

L’Andrea ha fugit de casa després d’haver tingut una forta discussió amb la seva filla adolescent. En una estació de servei coneixerà l’Ernest, que es convertirà en la seva via d’escapament. Però la filla de l’Ernest esdevindrà el mirall violent que farà trontollar la fugida de l’Andrea.

Presentació

L’Andrea, que voluntàriament s’ha llençat a un abisme nocturn per redescobrir-se, es veu abocada a decidir si vol o no vol trencar les estructures que han sustentat la seva vida. La necessitat d’imaginar-nos diferents, de somniar-nos contraris al que som, de poder donar un espai fictici als nostres desitjos més profunds, foscos o perversos, ens aporta moments de reconeixement i de lucidesa que ens allunyen del pes de la lògica i de la raó. Ella, d’alguna manera, necessita trencar amb el relat  que s’explica i vol generar instants on es pugui permetre imaginar que és el que no és o el que no s’ha permès ser.

Autoria i direcció: Roger Torns

Amb: Laura Daza, Andrés Herrera, Lara Oliete i Maria Pau Pigem  

 

 

Et pot interessar
Lectura dramatitzada XVI Obrador d'estiu
Els ossos de l’irlandès
de Víctor Borràs
08/07/2021
Lectura dramatitzada XVI Obrador d'estiu
Nuestra relación con la locura
de Salvador S. Sánchez
22/07/2021
Lectura dramatitzada XVI Obrador d'estiu
Derecho a pataleta
de Berta Prieto i Lola Rosales
29/07/2021