Beques per a autors emergents per assistir al festival Mousson d’été

Data d'inici 11/05/2017 | Data final 29/05/2017

La Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia, amb el suport de l’Institut Ramon Llull, fa pública una

CONVOCATÒRIA DE BEQUES

per assistir al festival La Mousson d’été (França) dirigida a autors emergents

 

Amb la idea de dotar d’eines els dramaturgs emergents i afavorir el seu coneixement d’altres realitats teatrals, la Sala Beckett ofereix dues residències al festival d’escriptura contemporània La Mousson d’été, que el 2017 se celebrarà del 23 al 30 d’agost.

Els dramaturgs escollits tindran la possibilitat de:

  •  Prendre part en un dels tallers impartits durant La Mousson d’été a escollir pels seleccionats (veure apèndix al pdf de descàrrega).
  • Assistir a lectures dramatitzades de textos de nova autoria d’arreu del món.
  • Assistir als espectacles programats en el context del festival.

Els dramaturgs que vulguin presentar la seva candidatura hauran de tenir un bon nivell de francès i/o anglès (al festival hi haurà 4 tallers en francès i un en anglès) i ens hauran de fer arribar el CV detallat (formació, experiència professional, etc.), així com una carta de motivació especificant les raons per optar a anar a La Mousson d’été. A més, en el mail, caldrà especificar el curs al qual es vol optar.

La Sala Beckett es farà càrrec de les despeses del viatge, allotjament i manutenció, així com de la matrícula dels tallers i les entrades per a les lectures dramatitzades i els espectacles. Qualsevol altra despesa en què incorrin els dramaturgs anirà a càrrec seu.

La tria de l’autor seleccionat serà feta per la Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia.

La data límit de lliurament de les candidatures és el dimarts 29 de maig a les 23.59h. Els autors que vulguin participar-hi han de fer arribar la seva candidatura (amb tota la informació esmentada anteriorment) a obrador@salabeckett.cat. Per a més informació o qualsevol aclariment, també poden contactar-nos a través d’aquest mail.

Un cop acabada la residència, en un termini màxim d’un mes, els dramaturgs escollits hauran de presentar una memòria escrita de l’activitat duta a terme durant l’estada al festival.

Més informació sobre el festival La Mousson d’été: http://www.meec.org/programmation-2017-2/