Convocatòria de l’11a edició d’ELS MALNASCUTS

Data d'inici 22/11/2019 | Data final 27/12/2019

UNA OBRA EN UN ESPAI ‘NO TEATRAL’

En aquesta onzena edició, la premissa o línia de treball que proposem és la investigació dels ESPAIS NO TEATRALS.  La peça que finalment es mostri després del procés de creació no es representarà dins del teatre. La concreció d’on i com es farà s’anirà definint durant el procés de creació.

BUSQUEM

intèrprets, directorxs, escenògrafxs, traperxs, youtubers, políticxs, dramaturgxs, gent de l’ajuntament de Barcelona que ens faciliti permisos per fer art a un espai si és públic (jeje), il·luminadxrs, productorxs, matemàticxs, gent interessada en la tecnologia/ mapping, ballarinxs, cuinerxs, dentistxs, malabaristes, faquirs, ciborgs, sonidistes, circenses, followers, en definitiva penya creativa i menor de 30 anys (Ups!)

ELS MALNASCUTS és un laboratori de teatre per tal que la gent de 16 a 30 anys, professional i no professional, pugui experimentar en qualsevol àmbit de les arts vives. El nostre objectiu és ampliar els marcs sobre els quals estem acostumats a treballar, generar un espai de risc i descoberta de noves possibilitats d’expressió.

Els espectacles d’ELS MALNASCUTS es generen a partir d’una convocatòria oberta de la qual en sorgeix un grup. Aquest conforma l’equip artístic de l’espectacle que es crearà de manera conjunta. Després d’uns mesos d’assaig, es fa una mostra del resultat de l’experimentació.

1.SOL·LICITUDS

A) SI TENS UNA IDEA:

VÍDEO: Has d’enviar-nos un vídeo de presentació on veiem què vols aportar al projecte. No pot durar més d’ 1′ 30’’. No volem vídeobooks ni currículums. El vídeo és de temàtica i forma lliures. Has de pujar el vídeo a Youtube o Vimeo (No descarregarem cap arxiu de vídeo adjunt!)

TEXT: TAMBÉ has d’enviar-nos un text on ens expliquis quina és la teva idea o línia de recerca o referents o punt de partida.

*No només directors/-es o dramaturgs/-es, també dissenyadors de llums, espai, so, intèrprets i qualsevol amb un punt de partida concret per a un espectacle, PERÒ HA DE SER UNA IDEA CONCRETA.

La data límit: Dissabte 27 de desembre 2019 a les 23:59.

Entrevistes: Farem entrevistes personals a les propostes preseleccionades (horaris a concretar personalment).

Preseleccionadxs: Entre el 28 i 29 de desembre publicarem lxs preseleccionadxs i aquestxs seran convidats a participar en un stage per fer la selecció final.

 Enviar aquí: elsmalnascuts@gmail.com

B) SI VOLS PARTICIPAR EN LA CREACIÓ:

Has d’enviar-nos un vídeo de presentació on veiem què vols aportar al projecte. No pot durar més d’ 1’30’’. El vídeo és de temàtica i forma lliures. Has de pujar el vídeo a Youtube o Vimeo (No descarregarem cap arxiu de vídeo adjunt!). Sobretot no ens interessa currículums o vídeobooks!

Data límit: 27 de desembre 2019 a les 23:59h.

Preseleccionadxs: Entre el 28 i 29 de desembre publicarem lxs preseleccionadxs i aquestxs seran convidats a participar a un stage per fer la selecció final.

Enviar aquí: elsmalnascuts@gmail.com

2.STAGE (PRESELECCIONADXS)

Divendres 3 de gener 16h a 20h

Dissabte 4 de gener 10h a 20h

Diumenge 5 de gener 10h a 17h
Durant l’stage estarem amb lxs participants preseleccionatxs (tant els A com els B) coneixent-nos i fent diferents dinàmiques de creació (Aquests dies és importantíssim que estigueu TOTALMENT disponibles!!!). A partir d’aquesta trobada, decidirem l’equip definitiu.


3.SELECCIÓ FINAL DELS PARTICIPANTS

El dia 7 de gener comunicarem via mail l’equip definitiu de MALNASCUTS 11.

4.CALENDARI ASSAJOS I FUNCIONS

Horaris d’assaig: dimarts, divendres i dissabtes de 16h a 20h a la Sala Beckett de Poblenou (Carrer Pere IV, 228 – 232)

Inici d’assajos: Dimarts 14 de gener 2020

Estrena: Del 20 al 26 d’Abril 2020

*Agraïm que, si no teniu disponibilitat per aquesta franja horària, tant d’assajos com de funcions, us presenteu a la propera edició i/o a les altres plataformes de Malnascuts; que són Malnascuts.prt i Malnascudes.adv (podeu trobar més informació a les xarxes)

SI TENIU DUBTES ESCRIVIU-NOS A elsmalnascuts@gmail.com