CA ES

ELS MALNASCUTS

Laboratori de creació jove de la Sala Beckett

ELS MALNASCUTS som:
Coordinació: Elena Martín, Alba Sàez, Anna Serrano i Xavi Gamito
Amb la sempre estimable col·laboració de Guillem Barbosa i Max Grosse

ELS MALNASCUTS de la 8a edició són: Marina Prados, Paula Knüpling, Núria Ramis, Gina Abril, Lluís Arruga, Cristina Colom, Gregor Eistert, Èric Pons, Marc Solé, Núria Vilanova, Joan Esteve, Víctor Ruiz-Colomer, Albert García-Alzórriz, Joe Highton, Sara Vidal, Ferran Narr, Lluc Valverde, Daniel Rodríguez, Désirée Gómez, Louise Good i Álex Pereira

 

ELS MALNASCUTS és un laboratori de teatre per tal que la gent de 16 a 30 anys, professional i no professional, pugui experimentar en qualsevol àmbit de les arts escèniques. El nostre objectiu és ampliar els marcs sobre els quals estem acostumats a treballar, generar un espai de risc i descoberta de noves possibilitats d’expressió.

Els espectacles d’ELS MALNASCUTS, que podeu veure aquí sota, es generen a partir d’una convocatòria oberta de la qual en sorgeix un grup. Aquest conforma l’equip artístic de l’espectacle que es crearà de manera conjunta. Després d’uns mesos d’assaig, es fa una mostra del resultat de l’experimentació a la Sala Beckett.

Contacta amb ELS MALNASCUTS: elsmalnascuts@gmail.com

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar