CA ES

ELS MALNASCUTS

Laboratori de creació jove de la Sala Beckett

ELS MALNASCUTS som:
Coordinació: Elena Martín, Alba Sàez, Anna Serrano i Xavi Gamito
Amb la sempre estimable col·laboració de Guillem Barbosa i Max Grosse

ELS MALNASCUTS de la 7a edició són: Paula Errando Mariscal, Lola Errando, Clara Sans, Roger Vila, Pol Batlle, Marc Guanyabens Pons, Juan Ezcurra (Sociedad 0), Ignacio Ezcurra, Laura Juanós, Laura Cabiscol, Pep Velasco Santos, Sílvia Galí, Desirée Gómez Fusté, Oriol Guanyabens i Pons, Dani Cama Socías, Marina Herlop, Laura Jofré, Nona Arruga, Laura Martinova i Laia Durán

 

ELS MALNASCUTS és un laboratori de teatre per tal que la gent de 16 a 30 anys, professional i no professional, pugui experimentar en qualsevol àmbit de les arts escèniques. El nostre objectiu és ampliar els marcs sobre els quals estem acostumats a treballar, generar un espai de risc i descoberta de noves possibilitats d’expressió.

Els espectacles d’ELS MALNASCUTS, que podeu veure aquí sota, es generen a partir d’una convocatòria oberta de la qual en sorgeix un grup. Aquest conforma l’equip artístic de l’espectacle que es crearà de manera conjunta. Després d’uns mesos d’assaig, es fa una mostra del resultat de l’experimentació a la Sala Beckett.

La setena edició, el resultat de la qual es presentarà el mes de gener de 2018 amb el títol provisional d’Una obra sense actors, arrenca amb un seguit de preguntes: pot una obra de teatre sostenir-se sense actors? Què ens queda? Com es pot explicar, fer viure, emocionar amb, tan sols, la posada en escena? En aquest projecte, ELS MALNASCUTS tenen la voluntat de descobrir els límits expressius de l’espai, el so, la llum, el moviment i l’estructura rítmica, en resum, de l’aparell teatral, per oferir al públic una experiència diferent d’una obra de sobres coneguda.

“El poeta advierte que estos tres actos tienen la intención de un documental fotográfico”. F. G. Lorca

Contacta amb ELS MALNASCUTS: elsmalnascuts@gmail.com

Aquesta plataforma web utilitza cookies pròpies per a recopilar informació que ajudi a optimitzar la visita a la pàgina web, clica aquí per més informació.
Acceptar