Convocatòria oberta per a la cinquena edició del Festival Píndoles

Data d'inici 17/12/2018 | Data final 03/02/2019

S’obre la convocatòria per a la selecció de 12 textos inèdits que formaran part de la programació de la cinquena edició del Píndoles – Festival de microteatre fora del teatre.

El “Píndoles” és un festival de microteatre, és a dir, espectacles teatrals de petit format, de curta durada, i en espais reduïts i no convencionals.

El festival tindrà lloc els dies 7, 8 i 9 de juny de 2019 al Castell de Montjuïc.

1. Presentació de les propostes

1.1. La temàtica de les obres és lliure, es pot tractar qualsevol tema sempre i quan es faci de forma respectuosa i gens ofensiva.

1.2. Només s’acceptarà 1 proposta per autor/a.

1.3. El text ha de ser inèdit i no s’ha d’haver representat en públic. Ha d’estar pensat per entre 1 i 3 actors o actrius. La durada de l’espectacle ha de ser de 15 minuts. En català, castellà o anglès.

1.4. Les propostes presentades han de tenir requeriments tècnics mínims o nuls. En cas que n’incloguin, aniran a càrrec de la companyia. No obstant això, es podrà utilitzar material ja existent a l’espai.

1.5. Els textos s’hauran d’enviar en un arxiu pdf a través d’aquest formulari.

1.6. És obligatori omplir el formulari amb les dades de l’autor/a (nom i cognom, correu electrònic i telèfon de contacte). Aquestes dades NO HAN DE CONSTAR al PDF, que ha de ser anònim i, per tant, no pot anar firmat.

1.7. Les propostes hauran d’estar escrites en lletra Arial (cos 11) a un espai i mig d’interlineat. No es podran enviar textos escrits exclusivament en majúscules i les notes explicatives hauran d’estar marcades en cursiva o amb un color diferent respecte al text de la proposta.

1.8. El termini d’enviament de textos finalitzarà a les 23.59 hores del 3 de febrer de 2019.

2. Selecció dels textos

2.1. L’organització del festival farà una preselecció de 40 textos. Aquesta preselecció serà enviada (sense cap dada sobre l’autor/a) a la comissió artística, formada per dramaturgs, creadors i directors de teatre professionals. La comissió serà l’encarregada de seleccionar les 12 propostes que s’estrenaran a la cinquena edició del Festival Píndoles.

2.2. A partir del 20 de març l’organització del festival es posarà en contacte amb els 12 seleccionats. La programació oficial del festival es farà pública a la web del festival (www.pindoles.com)